Thuis

Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd

Bedrijfprofiel

Is Textielco. van Guangzhoushineder, Ltd dat in 2010 wordt gevestigd, gelegen in Changgang Middenweg, Haizhu-District dat, Guangzhou-Stad, zich in kantstof specialiseert meer dan 16 jaar, met Professioneel R&D, productie en verkoop afdelingen, één van de grootste kantfabrikanten in China geworden.

 

Onze breiende fabriek werd opgericht in 1997, gelegen in Changle-stad, Fujian-provincie. Wij hebben op allerlei kantstoffen, met inbegrip van spandex de versiering van het rekkant, de stof van het rekkant, de versiering van het niet-rekkant en kantstof, de stof van het jacquardkant, enz. gericht. De technologieën verwijzen naar hete zegel, druk, het bijeenkomen, het schuren, en borduurwerk enz. Onze fabriek voerde machines in die in Karl Mayer Textile Machinery Ltd. in Duitsland brengen. Zoals het e-Kant、 van MRSSJ63/1、 MRSSJ56/1、 MRSSJ43/1 machine、 MRES25、 MRES32. Wij maken ook tot sommige nieuwe gewijzigde machines, zoals MRES42, de jacquardmachine van 43,45,48,50,56,58,60 toegevoegde gidsbars, en sommige soorten jacquard trekken breiende machine zoals MRGF31/16 etc… scheef. De stof kijkt elegant, verfijnd en perfect. Het wordt wijd gebruikt voor het kledingstuk van de dame, lingerie, ondergoed, pyjama's, huwelijkskleding, avondjurk, lichaam het vormen en de kledingsreeks van de damesmanier, ook sokken, gordijnen, die reeks vastzetten.

 

Wij bezitten niet alleen het geavanceerde productiemateriaal en productiecapaciteit, maar ook eminente managers. Hier zijn 15 uitstekende ontwerpers, meer dan 30 technische professoren, 20 onderhoudstechnici, meer dan 300 ervaren arbeiders van blokgaren en geavanceerde productielijn. Wij werken nieuwe ontwerpen bij elk jaar en breiden voortdurend het werkingsgebied van bedrijf uit. Onze productiecapaciteit is meer dan 10 miljoen ton per jaar. Onze kantstoffen verkopen goed over de hele wereld.

 

Onze vervende fabriek werd gevestigd in Juni 2012, dat in Sihui-de Provincie van Stadsguangdong wordt gevestigd. Er zijn 45 reeksen vervende vaten op hoge temperatuur en normale, 5 reeksen die machine plaatsen, 12 die meesters verven, 200 verfijnde personeelsleden, die zich in kantstof specialiseren. De maandelijkse transactie heeft aan 1400 ton bereikt.

 

Wij nemen aan tentoonstelling allebei in binnen- en buitenland deel elk jaar, zoals Shanghai, Hongkong, Singapore, Doubai, Frankrijk, en Verenigde Staten, etc…. Ons bedrijf bepleit humaniseringsbeheer en verstrekt een comfortabele werkomgeving, transparant systeem van beloningen, opleiding en ontwikkeling kansen.

 

Met de ontwikkeling van verscheidenheid van Internet-informatiemiddelen, staat elke industrie voor meer kansen en uitdagingen. Met een oog op de toekomst, zal Shineder de „eersteklas dienst blijven plaatsen, hoog - kwaliteitsproducten“ als marktgerichtheid. Wij zullen ons beste bij innovatie en de ontwikkeling doen houden om klantenondersteuning en afhankelijkheid te krijgen.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

1.Our breiende die fabriek in Changle-stad, Fujian-provincie in 1997 wordt gevestigd

textieldieCo. van 2.Guangzhou Shineder, Ltd in 2010 wordt gevestigd

3.Our het verven van fabriek werd gevestigd in Juni 2012

Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd Guangzhou Shineder Textile Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Shineder

Aantal werknemers : 500~1000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Metaalkantstof voor verkoop Van goede kwaliteit Metaalkantstof voor verkoop